Durant aquest proper cap de setmana, que es perllonga fins dilluns degut a la festivitat de la Pasqua Granada, el tram final de la Línia 3 de metro quedarà interromput com a conseqüència d’unes obres de renovació del dispositiu de canvi de via que hi ha ubicat al final de la línia. Concretament quedaran sense servei les estacions de Maria Cristian, Palau Reial i Zona Universitària.

La interrupció del servei ve provocada pel procés de substitució d’un aparell situat a la cua de maniobres de Zona Universitària que s’utilitza per fer el canvi de sentit dels trens al final del recorregut a la línia. Aquest aparell ha quedat obsolet i es substituirà per un d’última tecnologia que té un cost de 218.000 euros.

VÀRIES ALTERNATIVES

Durant aquests tres dies els desplaçaments en aquest tram es podran fer mitjançant un transbordament a les línies d’autobús 7, 33, 67, 74 i 75, així com a les línies del TramBaix que circulen per la Diagonal, que oferiran intervals de pas similars als del metro. A més a més, en horari nocturn, a partir de les 22.45 h, es podrà usar l’opció del NitBus N12.