Imatge d’una nova pancarta penjada al carrer Galileu. Foto cedida

L’oposició al projecte urbanístic que porta a terme la Fundació Sant Josep Oriol -pertanyent a l’Arquebisbat- i que consisteix en la construcció d’un nou edifici per ampliar la residència sacedortal ha incorporat una nova comunitat de veïns del carrer Galileu.

Aquest grup de veïns denuncien, tal com ja ha publicat Línia Les Corts durant les darreres setmanes, que el nou edifici de sis plantes més una planta baixa que s’ha de construir “és un despropòsit urbanístic nefast per al barri” i temen que es tracti d’un nou hotel encobert.

De moment els veïns han fet un pas endavant més en la seva reivindicació i han començat a recollir firmes. Durant la calçotada organitzada per l’Ateneu ja en van aconseguir unes 400.

PROCÉS DE MEDIACIÓ
En paral·lel l’Ajuntament ha posat en marxa un procés de mediació entre les parts per explorar si la situació pot tenir alguna sortida pactada. Ja s’ha celebrat la primera reunió i, segons una de les parts que hi participa, ha servit per constatar que “les postures són molt distants”. A principis d’abril es farà la segona trobada.

WhatsAppTwitterEmailFacebookTelegram