No acostuma a ser normal o bé habitual trobar-se enmig d’un centre comercial una màquina de cafè del segle XIX o bé principis del segle XX.

Fins el proper dia 26 de maig el centre comercial l’Illa Diagonal acull un entranyable recorregut pel món del cafè i de la cafetera.

Un viatge que sense moure’ns de l’espai comercial, i de la mà d’Iberital, ens fa apropar al món cafeter. Es tracta d’una mostra de la col·lecció privada de màquines antigues de l’empresa Iberital i del seu fundador. Una gran varietat pel que fa a l’aspecte tant cronològic com d’estil dels seus exemplars.

‘L’ART DE FER CAFÈ’

L´exposició conté peces d’art que el fundador i propietari d’Iberital, Blai Farré, ha anat recopilant al llarg dels darrers trenta anys. Les peces més antigues que podem trobar en aquesta petita però gran col·lecció privada d’un dels grans amants del cafè en totes les seves formes, daten del segle XIX, però la col·lecció acull testimonis de tot el segle XX-XXI, tota una radiografia de l’evolució que han viscut les màquines de cafè.

WhatsAppTwitterEmailFacebookTelegram