L’operació s’ha dut a teme a tota la ciutat i s’han retirat 735 kg

La Guàrdia Urbana, juntament amb l’Agència de Salut Pública, ha inspeccionat dues botigues de les Corts en una operació duta a terme arreu de la ciutat contra la venta d’aliments caducats.

En total 57 establiments de Barcelona han estat inspeccionats i s’han detectat 241 infraccions. En l’operació s’han destruït 735 quilos d’aliments en mal estat i s’ha identificat a 72 persones.

De forma puntual s’havia detectat en alguns establiments la presència d’aliments caducats o sense registre sanitari posats a la venda. Precisament aquest va ser el motiu pel qual es va engegar l’Operació Rebost que tenia per objectiu garantir el bon estat dels productes que es venen en aquests comerços i també evitar les infraccions administratives.

241 INFRACCIONS

En el marc d’aquesta actuació s’han detectat 241 infraccions classificades en tres categories: venda d’aliments no aptes pel consum, activitat desenvolupada no ajustada a la classificació de l’establiment i a la llicencia atorgada i la no senyalització en un lloc visible de la prohibició de vendre i subministrar begudes alcohòliques a menors.

ALTRES ESTABLIMENTS

L’operació que ha dut a terme la Guàrdia Urbana s’ha produït a 57 establiments repartits per la ciutat. Concretament, s’han inspeccionat 9 botigues al districte de Gràcia, 7 a Horta, 5 a Nou Barris, 8 a Sant Andreu, 5 a Sant Martí, 8 més a l’Eixample, 3 a Ciutat Vella, 9 a Sants i un establiment situat a Sarrià-Sant Gervasi.

WhatsAppTwitterEmailFacebookTelegram