La Caldera arrenca el curs amb força. Foto: La Caldera (T. Pérez-Martín)

El centre de creació de dansa i arts escèniques La Caldera comença el curs amb una proposta escènica de l’Associació de Professionals de la dansa de Catalunya que inclou la programació de la peça ‘El fin de las cosas’ i una classe magistral a càrrec de la companyia Eva Guerrero dins del Circula!

Els dies 19 i 20 de setembre, a les quatre de la tarda, se celebrarà la segona edició de les Jornades de Coreografia Política, que inclouran diferents conferències i xerrades. Aquestes jornades es fan en col·laboració amb el Doctorat en Filosofia de la Universitat Autònoma de Barcelona.

A banda, ja estan obertes les inscripcions pel Dansalabo 9, un laboratori de moviment per a infants de sis a vuit anys que aquest trimestre estarà liderat pel creador Xavi Manubens.

Una altra de les activitats destacades que ofereix La Calders és la possibilitat de descobrir SPORÁDES, un seguit d’entrevistes i converses al voltant de la pràctica artística que estan tenint amb els creadors que van passant per al programa Sporá Prógram, que impulsa la circulació de pràctiques, eines i metodologies en el context artístic local.

Finalment, i per tancar el mes de setembre, es farà el Brut Nature’19, que entre el 23 de setembre i el 6 d’octubre uneix una part dels creadors i els projectes acollits en residència aquest 2019.