Les diferents formacions polítiques de l’Ajuntament van fer el 14 de març la tradicional visita a les monges clarisses del Monestir de Pedralbes. La visita es fa per Santa Eulàlia però enguany es va haver d’ajornar perquè la mare abadessa s’estava recuperant d’una operació.

A banda de l’alcaldessa Colau, l’expedició municipal també va comptar amb la presència del tinent d’alcalde Jaume Asens, Xavier Trias (PDeCAT), Montse Benedí (ERC) i Alberto Fernández Díaz (PP). Colau, per la seva banda, es va comprometre amb les monges a intentar que els barcelonins que no coneixen el Monestir el pugui descobrir.

Durant la visita, la mare abadessa, Montserrat Casas, li va demanar a Colau que segueixi implicada amb les obres de restauració del Monestir. “No deixi d’atendre el monestir”, li va dir Casas a Colau, que va refermar el seu compromís amb les monges clarisses i el Monestir. “De seguida que ens vam conèixer ens vam entendre estupendament i nosaltres sempre hem tingut clar que hem de conservar aquesta tradició tan bonica que vincula el Monestir i les germanes amb el Consell de Cent”, va afirmar l’alcaldessa.

Com ja és tradició la visita va incloure l’esmorzar que preparen les monges i que inclou el famós mató de la mare abadessa, tot i que aquest any no el va poder preparar ella.