Centenars d’establiments van participar del 4 al 9 de març a la fira Stocs Les Corts. Organitzada per les associacions comercials i impulsada amb la coordinació del Districte pretenia dinamitzar la zona oferint descomptes i promocions.

La fira es vol convertir en un referent a la ciutat. Foto: Arxiu

L’èxit de participació i la bona acollida de la fira han propiciat que tant els comerciants com el Districte apostin per programar la mateixa iniciativa cada cop després de les rebaixes, el que implica que se celebrarà dos cops l’any, al final de la campanya d’estiu i a l’acabar la d’hivern.

La voluntat és convertir Stocs Les Corts en un punt de trobada del comerç de proximitat i en un referent a la ciutat .

LA SETMANA DEL COMERÇ

Els diversos eixos comercials de cada barri (Sants-Les Corts, El Mirall de Pedralbes, El Mercat, Illa de Sant Ramon i el Racó de Les Corts) es van unir en aquesta celebració oferint descomptes, ofertes i promocions als seus clients.

L’objectiu és dinamitzar el comerç de proximitat i enfortir la relació dels botiguers tant amb els seus clients habituals com també amb els potencials.

D’altra banda, la campanya també dóna a conèixer el potencial del comerç de proximitat de la zona i facilita la liquidació del gènere de temporada que ha quedat als magatzems.

Els restaurants de Les Corts també s’han volgut sumar a naquesta setmana especial que ha atret a molt ciutadans cap als carrers del Districte. Els establiments de restauració i aliments han fet ofertes complementàries amb la voluntat de captar l’atenció dels clients ocasionals i fidelitzar els habituals.

A més, el dijous dia 7 va tenir lloc un concert de jazz amb Harpo’s Band als Jardins de la Font dels Ocellets.