El festival Jardins de Pedralbes va confirmar el 18 de novembre els primers artistes que actuaran a la vuitena edició. Els britànics Bryan Ferry –exlider de Roxy Music–, James Blunt i el grup Alan Parsns Live Project són els primers noms confirmats, juntament amb el de Cat Stevens, que es va anunciar aquest dilluns. La cita serà entre els mesos de juny i juliol de l’any que ve.

Concretament, Blunt cantarà l’11 de juny, Ferry el 20 de juny i Alan Parsons Live Project el 30 de juny. Les entrades per als concerts estan a la venda des de divendres passat al web del festival. En el cas de Cat Stevens, la visita serà molt especial, ja que l’artista britànic tornarà a Barcelona per primera vegada des del 1976 per celebrar el 50è aniversari de l’àlbum ‘Tea For The Tillerman’. El concert serà l’únic que farà a Espanya.

Cat Stevens va créixer a la cafeteria dels seus pares al cor del barri de teatre del West End de Londres. Inspirat pels Beatles, el folk i el blues americà, va començar a escriure cançons des de l’adolescència i va trobar l’èxit amb el seu single de debut ‘I Love My Dog’.