Els veïns van entregar dimarts les firmes per demanar que l’oficina no tanqui. Foto cedida

L’Associació de Veïns i Veïnes Zona Universitària no ha aconseguit que Caixabank faci marxa enrere en la seva decisió de tancar l’oficina bancària situada a la cantonada dels carrers Trias i Giró amb Alfambra. Tot i això, l’entitat veïnal ha aconseguit que, com a mínim, segueixin funcionant els caixers exteriors, que era la seva petició de mínims.

Tot i això, des de l’associació de veïns no es rendeixen i dimarts van entregar a Caixabank les 300 firmes recollides contra el tancament d’aquesta oficina. Des de l’entitat recorden que aquesta oficina “té una situació molt estratègica i cèntrica i presta un gran servei a la Zona Universitària i als barris de Pedralbes i la Mercè”.

Fa dues setmanes els veïns van denunciar les intencions de Caixabank, al mateix temps que van reivindicar que, si l’oficina acaba tancant, s’hauria d’aprofitar perquè des de l’obra social del banc se cedeixin aquests baixos per convertir-los en un local social per al barri, ja que ni a la Zona Universitària ni a Pedralbes n’hi ha cap.

Demanen que no tanqui una oficina de Caixabank que fa 40 anys que és oberta