El grup es reuneix després de sis anys. Foto: BM

Després de sis anys allunyats dels escenaris la banda canadenca Black Mountain ha tornat a unir-se i aquest divendres seran a la Sala Bikini per presentar el seu no disc, ‘IV’, amb Stephen McBean al capdavant.

Nascuts fa dotze anys a Vancouver, Black Mountain es van convertir ràpidament en una de les bandes referents de l’escena rockera del segle XXI gràcies a una atractiva mescla de psicodèlia i pop experimental amb les seves arrels del sud sempre presents. Després de tres discos magistrals van decidir aturar-se i tots els membres de la banda van començar diferents projectes paral·lels.

Ara, un cop reunits de nou, han apostat per un nou disc que representa un gir en el seu estil. Les noves cançons tenen molta presència dels teclats i han tornat a fer servir la caixa de ritmes. Un altre dels canvis ha estat que, per primera vegada, la banda ha cedit la producció del disc a un productor. Divendres el públic podrà gaudir de magnífiques cançons com ara ‘Mothers of the Sun’ o ‘Florien Saucer Attack’.

WhatsAppTwitterEmailFacebookTelegram