Arrimadas, diumenge, a les Corts. Foto: ACN

El primer cap de setmana de la Festa Major de les Corts també va deixar la presència de la portaveu de Ciutadans al Congrés, Inés Arrimadas, al balcó de la seu del Districte durant la diada castellera.

Arrimadas, que fins fa no gaire vivia a les Corts, va ser rebuda per la gran majoria de gent que omplia la plaça Comas amb una forta xiulada i crits de “fora” i “llibertat presos polítics”. Mentrestant ella anava conversant amb la regidora de Ciutadans a l’Ajuntament Luz Guilarte.

Posteriorment Arrimadas va fer declaracions sobre la moció de censura que dilluns es va votar al Parlament contra el president de la Generalitat Quim Torra i que no va tirar endavant. D’altra banda, també va fer referència a les eleccions del 10-N i va obrir la porta, com va fer Rivera, a “un gran acord nacional”. Tot i això, va insistir que aquest escenari només es produirà “si els números no donessin”, deixant clar que la seva primera opció continua sent un govern conjunt amb el PP.

Per últim, va remarcar que els resultats del PSOE són importants perquè repercutiran en la seva actitud. “Si pateixen una patacada electoral i no tenen el resultat que esperen és més fàcil que rectifiquin, mentre que, si treuen un gran resultat, seguiran el camí de pactar amb Puigdemont a la Diputació”, va detallar.