Anna Ramon és la presidenta de l’AV Camp Nou des del 2006. Foto cedida

La presidenta de l’Associació de Veïns Camp Nou, Anna Ramon, ha estat proposada pel Districte per rebre la Medalla d’Honor de la ciutat. Ramon viu al carrer Benavent des que va néixer.

Ramon, que és la presidenta de l’entitat des del 2006 i fa 35 anys que en forma part, s’ha caracteritzat sempre per una gran implicació en les reivindicacions veïnals per aconseguir un barri millor. En declaracions a Línia Les Corts afirma que quan li van comunicar la notícia la va rebre amb “molta il·lusió” i afegeix que el carrer Benavent, la Maternitat i Sant Ramon i les Corts són la seva vida. “Gaudeixo del barri, dels veïns i em faig meus els seus problemes”, relata.

Preguntada sobre quin creu que és el repte més important que té el barri, Ramon ho té clar i assegura que és la residència de gent gran que s’ha de fer al carrer Benavent. “Fa gairebé 25 anys que la demanem i seguim esperant. A les Corts hi ha molta gent gran i és molt necessària. Amb això tinc una espina clavada i si l’aconseguim ja em podria retirar”, conclou.