Tres punts de prestigi en una de les pistes més dures de la lliga. L’UBAE va sumar la tercera victòria consecutiva dissabte passat a Can Vinader, la pista del CCR Castelldefels (3-5).

El triomf, a més, va arribar després que els verds es veiessin obligats a remuntar els dos gols que els locals van aconseguir abans del minut 10. Els mamuts, però, van aconseguir completar la remuntada abans del descans i van marcar el gol de la tranquil·litat quan només s’havien jugat quatre minuts del segon període.

Aquest diumenge a dos quarts de dues de la tarda, l’UBAE rebrà el CFS Molins 99 (un dels dos equips contra els qui ha perdut), mentre que la darrera visita del mes de febrer serà una setmana més tard, a la pista de l’FS Olesa.