La plantilla i el cos tècnic del sènior masculí. Foto: UBAE

Des de finals del mes passat que tots els ingredients estan sobre la taula: l’UBAE ja sap quan i on es disputarà el partit del play-off que decidirà si els Mamuts fan història i pugen a la Segona Divisió B del futbol sala: l’enfrontament contra la Penya Esplugues es jugarà d’aquí a 10 dies, el dissabte de la setmana que ve, a les nou de la nit al al Pavelló Municipal de Cervelló.

L’equip fa més de dues setmanes que ha pogut tornar a la feina i després d’unes primeres sessions centrades en la recuperació de la forma física perduda durant els tres mesos llargs en els quals la lliga ha estat aturada, els entrenaments han començat a incorporar aspectes més tàctics i d’anàlisi del contrari, un equip que coneixen bé, ja que aquesta temporada s’hi han enfrontat una vegada, tot i que aquest precedent és favorable a l’equip del Baix Llobregat (4-2).

La configuració inicial de la temporada contemplava un play-off amb partits d’anada i tornada amb els primers classificats dels grups de València i Aragó, però el coronavirus va obligar la Federació Espanyola de Futbol (RFEF) a replantejar totes les fases d’ascens de les competicions que organitza.

El conjunt que entrena Pau García, doncs, vol guanyar aquest partit i poder posar els dos peus en una categoria en la qual no ha jugat mai i completar una de les temporades més exitoses de la història de l’entitat. En aquesta 2019-20 el primer equip femení de l’UBAE ha aconseguit que el sènior femení pugi a Segona i les promocions tant del sènior B masculí com del femení.

WhatsAppTwitterEmailFacebookTelegram