El sènior femení va guanyar la Supercopa de Catalunya. Foto: RCP

La llarguíssima aturada hivernal de l’hoquei herba encara ja els seus últims dies. Els dos sèniors del Polo, doncs, compten enrere les hores que falten per començar la segona volta de les seves respectives lligues.

El femení serà el més matiner a tornar a la competició; l’equip de Fabrizio Demarchi, flamant campió de la Supercopa de Catalunya (als shoot-outs contra el Junior), s’estrenarà en la segona meitat de la Divisió d’Honor rebent l’Atlètic Terrassa diumenge a dos quarts d’una del migdia. Les de Pedralbes són terceres amb 16 punts, lluny de les dues primeres, però encapçalen una duríssima batalla per la tercera plaça a la qual també aspiren el Junior, l’Egara i el CD Terrassa.

TORNA EL TOP HOCKEY
Pel que fa al primer equip masculí, caldrà esperar fins al cap de setmana de la setmana que ve (diumenge 23) perquè els de Roger Pallarols comencin la segona volta, també a l’Eduardo Dualde, amb un partit contra la Real Sociedad de Tenis.

Abans, però, l’RCP afrontarà el Top Hockey Barcelona, entre demà i diumenge. Les instal·lacions del club seran l’escenari de la competició, de caràcter amistós però d’un altíssim nivell, que reunirà la Real Sociedad de Tenis, l’Atlètic Terrassa, el Gantoise, l’RRC Brusel·les i el Tilburg.