Els campions ja han sumat els primers tres punts del curs. Foto: RCP

El jove Tomás Terradas va ser el gran protagonista de la victòria del Polo en el debut de l’equip de Carlos García Cuenca en la temporada 2018-19. Els blancs defensaran el títol aconseguit el curs passat en el que serà l’últim any del preparador gallec a la banqueta de l’Eduardo Dualde.

Els campions, però, van haver de treballar-se de valent la victòria que van aconseguir a Les Pedritxes diumenge passat contra el CD Terrassa (1-2). I és que després que el primer període acabés sense gols, Terradas va avançar el Polo, però la reacció dels vallesans va ser immediata, aconseguint l’empat abans del descans de la mà d’Oriol Garreta.

La segona meitat repetiria el mateix patró: els equips no van aconseguir marcar, però en els últims minuts, novament Terradas va exhibir punteria per donar els primers punts del curs. L’equip rebrà l’Atlètic Terrassa aquest diumenge a la una.

INICI DE CURS A TERRASSA
En canvi, per a l’inici de la temporada del sènior femení encara falta una setmana i mitja. El conjunt de Fabrizio Demarchi encara podrà ultimar detalls de cara al primer enfrontament del curs, que portarà el conjunt de Pedralbes fins a Terrassa, al Pla de Bon Aire, per veure’s les cares contra el Club Egara, que va ser el setè classificat de la lliga regular la temporada passada.