Les juvenils del CVB Barça triomfen al torneig. Foto: CVB

La primera edició del Torneig Internacional Copa Barcelona, organitzat pel Club Voleibol Barça a finals de juny, va ser tot un èxit de participació, amb 27 equips femenins de tot el món inscrits.

El campionat va comptar amb categories infantil, cadet i juvenil d’equips provinents d’Holanda, Àustria, Bèlgica, Finlàndia, Portugal, Itàlia i de la resta de l’Estat, entre altres. En categoria infantil el guanyador va ser l’equip finlandès de l’Olimpic Training Center Kuortaire, que va vèncer a la final a les austríaques del Bruekl Hotvolleys, mentre que les integrants del CV Barça van acabar sent terceres en derrotar a les seves homònimes del CVB Barça Blau en la final de consolació del torneig (25-13 i 25-15).

En categoria cadet i juvenil el CVB Barça va endur-se la victòria després de derrotar el RTC Groningen a la final, mentre que en la categoria juvenil, el club cortsenc va vèncer el Pallavolo Pontecagnano en una final molt disputada que es va resoldre en el tie-break per 19 a 17.

A l’entrega de premis hi van assistir diverses autoritats municipals i del món de l’esport, que van fer entrega dels premis als millors jugadors i equips d’un torneig que de ben segur es reeditarà l’any que ve, segons assegura el CVB Barça, l’entitat organitzadora.