El sènior femení va guanyar a Cervera. Foto: Twitter (@MamutsLesCorts)

El segon cap de setmana de competició de l’any ha portat les primeres victòries del 2021 per als dos sèniors del les Corts UBAE. Les de Borja Carasusán es refan així anímicament de la derrota contra el Castellón de l’anterior jornada, mentre que els de Valtinho segueixen havent guanyat tots els partits que han jugat i al capdavant del subgrup 2 de Tercera Divisió.

Les mamuts continuen amb la seva extraordinària temporada a la segona màxima categoria del futbol sala estatal i van sumar la tercera victòria a domicili del curs abans-d’ahir a la pista de l’FS Cervera-Segarra (1-2) en un partit emocionant que es va decidir a favor de l’equip cortsenc en els instants finals.

Amb aquests tres, el conjunt de Carasusán suma 20 punts, 10 i 5 menys que les dues primeres, però es distancia del César Augusta (que va veure com se suspenia el seu partit). El pròxim repte de l’equip serà aquest dissabte a les cinc de la tarda contra les líders, el Joventut d’Elx, un equip que ha guanyat els 10 partits que ha disputat.

Aquest rècord és idèntic al saldo que presenta el sènior masculí de Valtinho, que també abans-d’ahir va estrenar-se en aquest 2021 amb un clar 1-4 a Molins de Rei. L’equip, que té un partit pendent (el del segon cap de setmana de l’any, a casa contra el Bosco Rocafort) suma 12 punts més que el seu principal perseguidor, el Jesús-Maria de Sant Gervasi.

L’activitat per als mamuts serà intensa en els pròxims dies, ja que dissabte a les sis de la tarda rebran la visita de l’Estel Vallseca, mentre que l’endemà hauran de recuperar la jornada pendent contra els de l’Eixample.