Ton Borràs i Roc Oliva s’abracen després d’un gol. Foto: RCP

L’RC Polo no lluitarà per ser campió de l’EHL aquesta temporada. El conjunt de Pedralbes va quedar fora de la Final 8 després de perdre divendres passat contra el Surbiton anglès (5-2), tot i que la competició al Pau Negre va acabar amb un bon resultat per als de Roger Pallarols, que dos dies després derrotaven el Saint Germain francès (1-5).

Pallarols, que ha tingut baixes molt sensibles en aquesta estrena en la màxima competició continental, diu a Línia les Corts que “quedar fora de l’EHL és una decepció, perquè ens feia il·lusió, però espero que d’aquí a uns mesos acabi sent una anècdota”. I és que el tècnic del Polo no ha pogut preparar els enfrontaments amb els internacionals, els millors jugadors de la plantilla, i ja ha hagut de veure’s les cares contra un conjunt com l’anglès que sí que ha començat la seva lliga domèstica.

Aquesta eliminació, però, no minva les ganes i la il·lusió que el tècnic de Terrassa té per al seu nou projecte. “L’afronto amb moltíssima il·lusió, perquè que un club de la dimensió del Polo t’hagi escollit com a primera opció per a la banqueta és un orgull enorme”, diu el tècnic, que es posa com a gran objectiu “que els jugadors millorin i que l’equip jugui bé”. Pallarols també assegura que seria “hipòcrita” dir que el Polo no és un dels clars candidats a guanyar la lliga i la Copa.

Per últim, el vallesà assegura que sent “un gran respecte per tot el que Carlos García Cuenca ha aconseguit al club”, però diu que no vol comparar-se amb ell ni amb cap altre entrenador.