Una acció del partit jugat dissabte passat a Cervelló. Foto: FCF

No va poder ser. L’UBAE de Pau Garcia tenia una cita amb la història dissabte passat a Cervelló, però va perdre contra la Penya Esplugues (4-7) i haurà d’esperar, com a mínim un curs més, per poder pujar a Segona B.

El primer partit oficial dels mamuts en més de quatre mesos va ser un enfrontament, d’entrada, molt tàctic i amb un protagonisme clar per a les defenses. A partir del minut 10, però, el conjunt verd es veuria penalitzat per un gran encert dels del Baix Llobregat; Guillermo Rodríguez, Xavi Lindes i Alejandro Bertran (aquest darrer, des del punt de doble penal) van situar un perillós 0-3 al descans que obligava els cortsencs a fer una remuntada gairebé èpica sense cometre errades i aprofitant totes les ocasions que poguessin crear.

El primer gol del segon temps, però, també portaria la firma dels espluguins. Marc Rodríguez i David Parcet, en poc més d’un minut, donarien esperances de nou als mamuts situant el 2-4. Aleshores, el matx va entrar en una espiral d’intercanvi de cops; després del 2-5 i el 3-5 (aconseguit per Ernest Cardona amb l’equip jugant ja amb cinc jugadors de camp i sense porter en les jugades d’atac), l’UBAE xutaria al travesser i en la jugada gairebé posterior, els d’Alfredo García van recuperar la pilota i van marcar a porteria buida quan només faltava un minut i 15 segons per al final de l’enfrontament. El setè gol de la Penya seria una còpia del sisè, però els mamuts, competint fins al final, maquillarien el resultat amb nou segons per jugar-se, obra de Carlos Pedrero.

La plantilla, doncs, tornar a estar de vacances i haurà d’esperar el sorteig dels grups de Tercera per conèixer la configuració de la temporada 2020-21.