Instantània de les campiones. Foto: RC Polo

Una dècada després el femení d’hoquei herba del Polo torna a regnar a Catalunya. El conjunt de Jordi Alastrue va derrotar a la final del campionat català de Divisió d’Honor, celebrat aquest passat cap de setmana a Terrassa, el Júnior FC de Sant Cugat als penals per tres gols a u, després de finalitzar el partit amb empat. A semifinals, les noies d’Alaustre havien derrotat l’Atlètic Terrassa per dos gols a zero. El campió femení de l’any passat, el Club Egara, va ser tercer en guanyar el derbi de consolació contra l’Atlètic.

Amb aquesta victòria, el Polo femení aconsegueix el seu 21è títol en aquesta competició gairebé centenària: són les més antigues de l’hoquei herba estatal, amb 59 anys d’història, en el cas de les dones, i 95 en el cas dels homes.

Pel que fa als varons, el Polo va finalitzar en tercera posició, després de caure a semifinals i derrotar a la final de consolació el FC Barcelona. El guanyador final en categoria masculina va ser l’amfitrió, el Club Egara, que va derrotar els seus veïns de l’Egara 1935 per tres a dos.

A la cita més important de l’hoquei herba català hi va assistir el president de la Federació Catalana d’Hoquei, Narcís Carrió, que va estar acompanyat de diversos presidents de clubs catalans i del director del Consell Català de l’Esport, Gerard Figueras.

Després de les finals es va celebrar una festa on es va fer un homenatge als jugadors catalans que a l’agost es van proclamar campions d’Europa de Parahoquei en una competició celebrada a Londres. Entre els jugadors homenatjats hi havia Raúl Sánchez, del Polo.

WhatsAppTwitterEmailFacebookTelegram