La competició no té data prevista per arrencar de nou. Foto: JM Llorens / RCP

“Davant la incertesa del temps que pugui durar la declaració d’alarma sanitària, es comunica que totes les lligues nacionals d’hoquei herba queden suspeses provisionalment i a l’espera d’una nova programació”. Així arrenca el comunicat, signat pel president de la RFEH, Santiago Deó, que anuncia l’ajornament sine die de les Divisions d’Honor, de manera que el Real Club de Polo i la resta d’equips de les dues categories ja saben que la competició no tornarà a posar-se en marxa fins que les autoritats sanitàries ho avalin.

L’entitat de Pedralbes va començar a prendre decisions respecte del coronavirus que afectaven tant els seus socis com els seus esportistes fa tot just dues setmanes, però des del passat dia 13 l’activitat a les seves instal·lacions està aturada totalment.

Dijous passat, el club va publicar un altre comunicat explicant que està treballant “amb el suport d’assessors externs amb l’objectiu de minimitzar els perjudicis per als seus socis, personal i proveïdors, sempre en el marc de la pròpia estabilitat econòmica” i explicant que tan bon punt sàpiguen quines mesures prenen, les comunicaran a través d’un nou text.

EN LA ZONA ALTA
Esportivament, els dos sèniors afronten aquesta aturada no desitjada en posicions altes de les seves respectives classificacions. El sènior masculí de Roger Pallarols, que ja ha guanyat la Copa, és quart (per darrere de l’Atlètic Terrassa, l’Egara i el Club de Campo), mentre que les de Fabri Demarchi són terceres a sis punts del líder, el Club de Campo.