La parella celebra un dels seus punts. Foto: Twitter (@FBelasteguin)

Els millors especialistes del circuit mundial de pàdel van reunir-se a les instal·lacions del Reial Club de Polo durant tota la setmana passada per disputar-se una nova edició del Barcelona World Padel Tour. Després de desenes de partits, les victòries van ser per a dues de les millors parelles de l’actualitat, la formada per l’argentí Fernando Belasteguín i el brasiler Pablo Lima i la de les germanes Mapi i Majo Sánchez Alayeto.

Bela i Lima van convertir-se en els reis absoluts de la ciutat després d’un torneig immaculat en la qual van derrotar Paquito Navarro i Carlos Daniel Sanyo Gutiérrez (6-3 i 6-1). El partit va començar igualat, però després d’un break al setè joc del primer set, Bela i Lima van encarrilar el partit amb dos jocs consecutius més que els van servir per apuntar-se la primera mànega. L’argentí i el brasiler, esperonats per aquest resultat parcial, van desplegar el seu millor joc i no van donar cap opció als seus oponents. Un cop ja tenien el campionat en les seves mans, Belasteguín va mostrar-se “molt content per haver guanyat el campionat de casa meva”.

Per la seva banda, Mapi i Majo Sánchez Alayeto, conegudes com Las Gemelas Atómikas, també van aconseguir la victòria al districte contra Lucía Sainz i Gemma Triay (6-4 i 6-3). Gràcies a aquest resultat, les saragossanes també han aconseguit recuperar la primera posició al rànquing mundial, i la podran defensar a la pròxima cita, que es disputarà a Valladolid.

WhatsAppTwitterEmailFacebookTelegram