Una imatge de la Cursa Km les Corts de l’any passat. Foto: BA

El districte viurà una jornada cent per cent atlètica el pròxim diumenge dia 25 amb la celebració de la Cursa Km de les Corts i la prova Correm Junts a favor de les persones amb discapacitat intel·lectual.

Pel que fa a la primera competició, enguany serà el seu dotzè any i com sempre estarà organitzada pel Barcelona Atletisme Club, amb la col·laboració de l’Euròpolis Holmes Place. El Km de les Corts es disputarà a la Travessera, entre Numància i Vallespir, i tindrà un recorregut de 500 metres plans –es necessitaran, per tant, dues voltes al circuit per completar la prova–.

Aquesta competició, que començarà a partir de les 10 del matí, aplegarà un total d’11 categories, que van des dels benjamins fins als veterans.

Per altra banda, el mateix diumenge dia 25 la plaça de Pedralbes serà l’escenari final de la cursa solidària Correm Junts, una ocasió especialment adreçada a persones amb discapacitat intel·lectual perquè puguin competir al costat d’altres corredors de la seva mateixa edat i sexe. El recorregut arrencarà de la plaça de Sarrià i, avançant pel passeig de la Reina Elisenda, finalitzarà a la plaça de Pedralbes.

Aquest diumenge esportiu i solidari va tenir com a prolegomen la cinquena cursa En marxa per la paràlisi cerebral, que va tenir lloc el passat 4 d’octubre a l’avinguda de Sant Ramon Nonat i que va aplegar més de 2.000 persones per “donar visibilitat i sensibilitzar la societat de la realitat i de les capacitats de les persones amb paràlisi cerebral”.