El sènior de Fabrizio Demarchi té opcions de ser campió. Foto: RCP

Comença l’hora de la veritat. Els dos sèniors del Polo afrontaran, el cap de setmana que ve, la disputa dels primers grans títols de la temporada: els de Copa. Les instal·lacions del Club de Campo, a Madrid, reuniran els vuit millors equips de cadascuna de les Divisions d’Honor, que lluitaran per alçar les copes entre divendres i diumenge de la setmana que ve.

El primer equip masculí, campió en els anys 2016 i 2017 i el conjunt que més cops l’ha alçat (amb un total de 29), buscarà la glòria a Madrid sent un dels favorits. Els de Carlos García Cuenca, líders indiscutibles de la lliga, seran els últims que començaran a competir, amb el seu partit de quarts de final a tres quarts de cinc de la tarda contra el CD Terrassa. En una hipotètica semifinal, l’endemà, l’equip jugaria contra el vencedor del partit entre el Club de Campo i l’Egara, mentre que la Real Sociedad de Tenis, el Jolaseta, el Junior i l’Atlètic Terrassa van per l’altra banda del quadre. Els de Pedralbes voldran refer-se de la dolorosa derrota en la final de la temporada passada a València.

Per la seva banda, el sènior femení de Fabrizio Demarchi arriba a la cita d’enguany com a un dels candidats al títol. El Polo es veurà les cares contra la Real Sociedad en el partit de quarts, divendres que ve a tres quarts d’una del migdia. Si les de Pedralbes superen aquest partit, la cita de la semifinal de l’endemà seria contra les vencedores del CD Terrassa – Junior. En el seu cas, Taburiente, Complutense, Club de Campo i Atlètic Terrassa van per l’altra banda del quadre.