El futur de les Divisions d’Honor es pot conèixer aviat. Foto: JM Llorens / RCP

L’RC Polo haurà d’esperar uns dies (o unes setmanes) més per conèixer el futur de les Divisions d’Honor d’hoquei herba. I és que dimecres de la setmana passada, la Federació Espanyola (RFEH) va emetre un comunicat explicat que la seva Comissió Delegada ha pres la decisió d’ajornar “qualsevol decisió sobre competicions i lligues nacionals, així com ascensos i descensos a una data posterior al comunicat del President del Govern del 2 i 3 de maig”.

L’organisme, doncs, vol donar-se uns dies de marge (abans de la pròxima actualització de la situació del coronavirus, tot i que l’estat d’alarma està vigent fins al cap de setmana de la setmana que ve) abans de comunicar cap més ordre sobre les lligues. La RFEH considera que d’aquí a uns dies tindrà “més informació sobre el protocol de desconfinament i les possibilitats que hi ha de posar en marxa les lligues nacionals”.

La RFEH també ha decidit esperar més dies perquè està previst que durant aquesta setmana se celebrin reunions de l’European Hockey League (EHL) per determinar què es fa amb la màxima competició continental d’aquesta temporada i també amb la del curs que ve.

MISSATGES ‘POLO-SITIUS’
Mentre dura la situació de confinament, durant les darreres setmanes, esportistes de diferents disciplines i membres de l’staff i treballadors del Polo han anat penjant vídeos als perfils a les xarxes socials etiquetant-los com ‘Polo-sitius’. Joan Esteve, Tonete Ayesa, Lorena Vives, Llorenç Piera o Claudia Valverde han compartit les seves experiències.