Atletes a la Cursa Barça. Foto: Víctor Salgado / FCB

L’atleta del FC Barcelona, Illias Fifa, va fer bons els pronòstics i es va proclamar campió de la Cursa Barça, que va tenir lloc abans-d’ahir als carrers de Barcelona. En categoria femenina, la també blaugrana Anna Bové es va imposar a les seves rivals.

Fifa va encapçalar un podi format per esportistes del FC Barcelona –Ibrahim Ezzaydouny i Mohamed Zarhouni, segon i tercer respectivament–, i va completar els 10 quilòmetres de recorregut amb què comptava la cursa en un temps de 30 minuts i 44 segons.

Pel que fa a Bové, l’esportista culer va aturar el cronòmetre amb un temps de 38 minuts i 45 segons, finalitzant per davant de Montse Carazo i d’Ingrid Pino.

Per altra banda, Jaume Bajo, Aniceto Rodríguez i Marta Berduque també van veure recompensat el seu esforç un cop finalitzada la prova, i és que van ser els tres primers classificats de la categoria reservada als atletes amb discapacitat sensorial.

El president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, va ser l’encarregat, conjuntament amb Joan Villuendas, president de la Federació Catalana d’Atletisme, de lliurar els premis.

Més de 3.000 corredors van participar en aquesta prova atlètica, que va començar i finalitzar a l’esplanada del Camp Nou.

WhatsAppTwitterEmailFacebookTelegram