L’equip ha començat el curs amb bones sensacions. Foto: UBAE

Si se sumen, els resultats dels dos sèniors de l’UBAE en l’arrencada de la temporada són cinc victòries i un empat. El masculí torna a dominar amb claredat en el seu grup de Tercera, mentre que el femení demostra una gran adaptació a la seva nova realitat a Segona.

Les de Borja Carasusán van aconseguir el primer triomf de la temporada al Campus Nord contra el Cervera-Segarra (6-1), victòria que sumada a l’empat de la primera jornada a la pista del Feme Castellón serveix per consolidar una molt bona arrencada en la nova categoria.

Això fa que les Mamuts liderin el subgrup 2B de la categoria (empatades a punts amb les castellonenques). La lliga no s’atura i l’equip haurà de visitar, aquest cap de setmana, la pista del Joventut d’Elx, que en l’únic partit que ha jugat va apallissar el filial del Xaloc Alancant (1-7). El pròxim partit de l’equip a casa serà contra l’FSF César Augusta.

Per la seva banda, els de Valtinho continuen en plena forma i van tancar el primer mes de competició amb la quarta victòria seguida, per 6-10 a la pista de l’Estel Vallseca. Els Mamuts van haver de neutralitzar en diverses ocasions els gols dels locals (que van dominar per 1-0, 2-1 i 3-2), però en una extraordinària recta final de la segona part van aconseguir sentenciar el resultat a la Creueta del Coll.

L’equip gaudirà ara de dues setmanes sense competició, ja que el cap de setmana de Tots Sants no hi haurà lliga i per la configuració imparella d’equips a Tercera Divisió, el cap de setmana del 7 i 8 de novembre li toca jornada de descans.