Les millors seleccions del món van passar pel districte. Foto: WRG

Els World Roller Games van passar de forma fugaç pel districte, tot i que la seva presència va ser perquè es disputés una de les disciplines més seguides: les eliminatòries femenines i masculines d’hoquei patins, que van tenir el Palau Blaugrana com a escenari. La selecció espanyola femenina i el combinat masculí de Portugal són els dos nous campions del món.

Les jugadores de Ricardo Ares van completar un gran campionat per coronar-se el passat diumenge 14 al migdia. El combinat espanyol va desfer-se de forma clara de la selecció alemanya a la ronda de quarts de final (0-7), però tindria més problemes per superar la semifinal contra Itàlia (2-4). La final, doncs, seria contra l’Argentina, i també cauria del bàndol de les d’Ares (5-8). Espanya va dominar l’enfrontament en tot moment i Berta Busquets, Marta González i María Sanjurjo van acabar l’enfrontament amb dos gols cadascuna.

La final masculina, jugada la tarda del mateix dia 14, va enfrontar Portugal (que havia eliminat Espanya) i l’Argentina, dues de les seleccions amb alguns dels millors jugadors del món. La selecció lusa es proclamaria campiona del món (1-2) després d’un partidàs resolt a la tanda de penals. Per part portuguesa marcarien Gonçalo Alves i Hélder Nunes, mentre que Carlos Nicolía seria l’autor de l’únic gol argentí.