Un moment del partit contra el conjunt madrileny. Foto: JM Llorens / RCP

Un empat i una derrota. El doble enfrontament que Polo i Club de Campo van mantenir el cap de setmana va ser clarament favorable al conjunt de Madrid. Els de Roger Pallarols igualarien forces amb els seus contrincants a l’Eduardo Dualde (2-2), mentre que l’equip de Fabri Demarchi va caure de forma clara a la capital espanyola (5-1).

L’empat contra un rival directe (el Club de Campo suma un punt menys que el Polo) significa també que els blancs segueixen sent l’únic equip invicte de la Divisió d’Honor masculina. A més, cal tenir en compte que els de Pallarols encara tenen pendent un partit que es va haver d’ajornar pel coronavirus, que si guanyen els situaria al capdavant de la classificació en solitari.

Sigui com sigui, el Polo continua mirant endavant i aquest diumenge a la 1 del migdia l’equip visitarà el camp del cuer, el Línia 22 de Terrassa. El pròxim compromís a casa serà el dia 22 contra el Complutense.

El cap de setmana, en canvi, no va ser tan positiu per al sènior femení, que va patir la primera derrota del curs. Malgrat el resultat escandalós, les de Demarchi van vendre cara la seva derrota i van entrar a l’últim quart amb opcions, però aleshores no van poder frenar l’allau atacant de les madrilenyes. L’únic gol de les de Pedralbes va portar la firma de Marta Segú.

El calendari, però, ha volgut que el Polo s’enfronti contra les dues primeres classificades consecutivament, ja que les segones, el Complutense, visitaran l’Eduardo Dualde aquest dissabte a les tres de la tarda. El pròxim viatge de l’RCP serà a Santander, al camp de l’HC Sardinero.