Els de Roger Pallarols volen alçar el segon títol de la temporada. Foto: RFEH

Les Divisions d’Honor tornaran a posar-se en marxa a mitjans de febrer, però els sèniors del Polo afrontaran, abans del retorn a la lliga, una altra competició: la Supercopa de Catalunya.

El camp de Can Sales, a Terrassa, serà l’escenari de les dues competicions; les semifinals es disputaran el dissabte 8 (les de Fabrizio Demarchi jugaran contra el Club Egara, mentre que el conjunt de Roger Pallarols es veurà les cares contra un altre dels conjunts de la capital del Vallès Occidental, l’Atlètic Terrassa), mentre que les finals estan previstes per a l’endemà. La femenina donarà el tret de sortida a la jornada dominical, a les 10 del matí, mentre que la masculina, si no hi ha cap contratemps, es posarà en marxa a les 12 del migdia.

Els altres candidats a la victòria en la segona competició oficial de la temporada seran, en la categoria masculina, l’Atlètic Terrassa i el Club Junior, i en la categoria femenina el Club Egara i el CD Terrassa.

‘VIRUS FIH PRO LEAGUE’
De cara a aquesta cita, però, Pallarols tindrà diverses baixes sensibles, de referents del seu equip. David Alegre, Roc Oliva, Mario Fernández, Xavi Lleonart i Llorenç Piera estan disputant la FIH Pro League (a València) amb la selecció espanyola, competició que també afronta Matías Rey amb l’argentina, de manera que el tècnic haurà de convocar jugadors del filial per poder completar la llista de cara a la Supercopa.

El combinat espanyol femení no disputa aquesta competició, però durant aquests dies està jugant partits amistosos a Mar del Plata (Argentina). Precisament en aquests enfrontaments (de preparació per als Jocs Olímpics), Xantal Giné va arribar a les 150 internacionalitats amb les red sticks.

WhatsAppTwitterEmailFacebookTelegram