La participació dels sèniors del Polo en les Copes del Rei i la Reina d’aquest 2020 va ser més efímera del que sol ser habitual. Els dos sèniors del club van caure en el primer partit que van jugar, el de la ronda de quarts de final.

Les dues derrotes, a més, van ser el mateix dia (el divendres 11) i pel mateix resultat (2-1). Els de Roger Pallarols van perdre contra l’Atlètic Terrassa en un partit que es va complicar de seguida, al minut 9, amb un gol de Joan Dalmases. Marc Miralles restabliria l’empat al segon parcial, però els vallesans tornarien a prendre la iniciativa abans del descans. Els de Pedralbes no tornarien a veure porteria.

Per la seva banda, les de Fabri Demarchi van quedar fora de la competició després de perdre contra el CD Terrassa. El guió del partit va ser idèntic al del masculí, amb les terrassenques marcant, Sofía Maldonado empatant i l’equip encaixant abans del descans i sense marcar en el segon temps.