Al Polo li està costant obtenir bons resultats. Foto: RCP

A la tercera ha anat la vençuda. El Polo de Roger Pallarols va sumar, per fi, la primera victòria de la temporada diumenge passat al camp del CD Terrassa (1-3). I és que després de la inesperada ensopegada a Santander del primer partit i del 0-4 contra l’Atlètic Terrassa de dimecres de la setmana passada, els de Pedralbes van estrenar-se en la Divisió d’Honor a Les Pedritxes amb un gol de Xavi Lleonart i un doblet del capità David Alegre.

Els de Pedralbes voldran fer servir aquest triomf com a punt d’inflexió per començar a sumar victòries i en els dies que han de venir afrontaran dues jornades consecutives a l’Eduardo Dualde. La primera serà aquest mateix diumenge a les tres de la tarda, contra l’Egara (un dels conjunts que encara no ha perdut), mentre que el segon serà una setmana més tard, el dia 24, a la una del migdia contra el Complutense.

INVICTES
Molt millors, en canvi, estan sent els resultats del sènior femení. Les de Fabri Demarchi han guanyat els seus dos primers partits (1-3 contra l’Atlètic Terrassa i 3-0 contra el CH Sardinero). Les de Pedralbes són, juntament amb el Club de Campo i el Júnior, l’únic equip que ha aconseguit el sis de sis en el tram inicial de la lliga.

L’equip rebrà el Taburiente aquest dissabte a la una del migdia, mentre que la quarta jornada portarà les de Demarchi al camp de l’Egara.

WhatsAppTwitterEmailFacebookTelegram