La temporada encara pot acabar amb un títol més. Foto: RCP

Terrassa es convertirà, aquest cap de setmana, en l’epicentre de l’hoquei herba estatal. Les instal·lacions del Pla del Bon Aire acolliran la Final a 4 de la Divisió d’Honor masculina. El Polo de Carlos García Cuenca arriba a la cita com a un dels principals favorits (defensa la lliga aconseguida el 2018) i a més té el component emocional afegit que l’entrenador gallec finalment deixarà la banqueta del club després d’aquesta cita.

Els de Pedralbes donaran el tret de sortida a la competició amb la primera semifinal, dissabte a un quart de quatre de la tarda contra el Club de Campo madrileny. El segon bitllet per a la gran final es concedirà dues hores més tard, en un enfrontament entre dos dels equips de la capital del Vallès Occidental: l’Egara i l’Atlètic Terrassa. La gran final entre els vencedors es jugarà l’endemà, a partir de dos quarts de quatre de la tarda.

ELIMINADES
El que no serà possible, en canvi, serà que el club porti la lliga femenina a les seves vitrines. I és que el sènior de Fabrizio Demarchi va quedar eliminat en la fase de quarts de final contra l’Egara, que d’aquesta manera podrà disputar la ‘seva’ Final a 4.

Les de Pedralbes van perdre el primer partit per 1-2 i malgrat guanyar el segon enfrontament per la mínima (1-0), van quedar fora de la lluita pel campionat perdent els shoot-outs.