Els moments previs a l’inici de la final. Foto: RFEH

No va poder ser. L’RC Polo es va quedar a les portes de conquerir la tercera Copa del Rei consecutiva i va caure a la final de la 101a edició de la competició, que es va disputar a Bétera (València) diumenge passat contra l’Egara (1-2).

El Polo va veure com els terrassencs van saber jugar millor les seves cartes i després d’un primer període amb igualtat però sense gols, els de Narcís Ventalló van marxar al descans amb una renda mínima gràcies a una diana de Pau Quemada després d’un penal-córner. Els cortsencs van buscar l’empat però la defensa de l’Egara no es va deixar sorprendre i Lluís Mercadé va marcar el segon al minut 40. El rellotge apretava i tot i que Manu Bordás li va posar emoció a la recta final amb un gol al minut 56, els de García Cuenca no van poder forçar l’empat.

Ara, doncs, toca pensar de nou en la lliga, que tornarà a l’Eduardo Dualde aquest dissabte a la una del migdia amb el partit del Polo contra el Barça.

A LES PORTES DE LA FINAL
En canvi, el primer equip femení no va poder accedir a la final després de perdre de forma contundent contra el Junior (4-0). L’equip de Fabrizio Demarchi, però, va tancar la competició amb bon regust de boca després de guanyar la final de consolació per penals contra l’Egara (2-2 i 1-2 als shootouts).

La lliga s’atura ara per una nova tanda de partits internacionals i la Divisió d’Honor es reiniciarà el diumenge 8 d’abril.