Un moment del darrer partit de les de Demarchi. Foto: JM Llorens / RCP

El sènior femení del Polo va cedir la primera derrota del curs contra el millor equip de la categoria, el Club de Campo. Les de Fabri Demarchi van caure a l’Eduardo Dualde diumenge passat (1-4) tot i que havien començat el partit guanyant al minut 8 amb un gol de penal-córner de Lorena Vivas. Les visitants aconseguirien empatar abans del descans, trencarien el matx definitivament al tercer període amb dos gols en tres minuts, mentre que la sentència arribaria al minut 56. Carmen Cano, amb tres gols, va ser la millor jugadora d’aquest enfrontament.

Després d’aquesta setena jornada, les de Pedralbes ocupen la quarta plaça amb quatre victòries, un empat i aquesta derrota; el Complutense és segon amb tres punts més, i el Junior tercer, després de guanyar contra l’Egara. En aquesta recta final del mes, el Polo tancarà la primera volta de la Divisió d’Honor visitant el CD Terrassa aquest diumenge i rebent el Complutense a l’Eduardo Dualde el diumenge 25 a la una del migdia.

LA DHM TORNA AL FEBRER
I qui ja està de vacances és el sènior masculí del club, que una temporada més encara les vacances com a líder de la Divisió d’Honor. Els de Carlos García Cuenca van tancar la primera volta el passat dissabte 27 d’octubre amb una victòria molt treballada contra el Jolaseta (3-2) en la qual els blancs van començar guanyant per 3-0.

Els de Pedralbes han acabat la primera meitat del curs com a líders gràcies als seus 22 punts (set victòries, un empat i una sola derrota). La lliga no torna fins al 3 de febrer de l’any que ve.