La final va oferir molta emoció. Foto: Federació Espanyola d’Hoquei

El Polo d’hoquei va convertir-se en subcampió de Divisió d’Honor després de perdre la final contra l’Egara el 29 de maig. El partit va finalitzar amb empat a dos i es va haver de resoldre als shoot-outs, on el Polo va fallar el primer llançament i l’Egara va anotar-ne els seus cinc.

El partit es va disputar al Club de Campo de Madrid i va ser d’una gran intensitat i emoció. La loteria dels penals va haver de ser la jutge d’un enfrontament entres dues esquadres favorites per endur-se el títol de lliga. De fet, a la lliga regular van finalitzar en primera posició –pel que fa a l’Egara– i en segona –el Polo–.

En l’àmbit individual, Mario Fernández, el jove arquer càntabre del Polo, va rebre el premi de millor porter de la final. Una final que també va servir perquè un històric, Edi Tubau –de l’Egara–, culminés la seva trajectòria amb el premi de millor jugador del partit.

DEMARCHI, TÈCNIC DE LES NOIES
El tècnic italià Fabrizio Demarchi serà el nou entrenador del Polo femení d’hoquei la pròxima temporada. Demarchi substitueix Alastrue després de sis anys al capdavant de la banqueta cortsenca.

El nou tècnic ha expressat la seva satisfacció pel nou càrrec. “Entrenar al primer equip femení és un desafiament que m’agrada i em motiva a treballar”, assegura. Demarchi també va elogiar la feina d’Alastrue. “S’ha fet un bon treball amb aquesta plantilla en l’últim any i espero seguir en aquesta línia”.

WhatsAppTwitterEmailFacebookTelegram