Un moment d’un dels partits jugats a la pista del Grup Barna. Foto: FCBQ

La temporada 2018-19 acaba amb la pitjor notícia possible per al primer equip femení del Joventut de Marc Roset: un descens de categoria. Les grogues havia de jugar-se la possibilitat de seguir a Copa Catalunya en la promoció de permanència contra el Grup Barna del Clot, però les cortsenques no van poder superar l’eliminatòria i la temporada que ve jugaran a la Primera Categoria.

La sèrie va començar el darrer cap de setmana del mes passat a la pista del Grup Barna, on el Joventut va quedar-se molt a prop de recuperar la iniciativa en l’eliminatòria (55-52).

El passat dissabte 1 el Joventut va equilibrar forces en l’eliminatòria (59-48), obtenint un resultat més contundent que no pas el que havia aconseguit el seu rival, de manera que el tercer i definitiu partit al Clot s’afrontava amb esperances.

L’enfrontament, diumenge passat, va començar amb bon peu per als interessos del Joventut, ja que després d’un primer quart fluix, va remuntar en el segon període per marxar al descans amb una petita renda de tres punts (25-28).

La distància es va mantenir durant el tercer parcial, però el Joventut no podria frenar la reacció de les locals, que van capgirar el partit amb un parcial de 20-7. Júlia Garriga i Nora Riera van ser les millors jugadores cortsenques al Clot.