Celebració de l’ascens a Lliga Femenina 2. Foto: Fàbrega Finques

Fa uns dies la Federació Catalana de Basquetbol va comunicar al Joventut les Corts que havia de jugar un play-off sorpresa per ascendir a Lliga Femenina 2 –tot i haver-se guanyat una plaça a la segona divisió del bàsquet femení estatal en imposar-se a Copa Catalunya–, ja que l’Alcúdia, el campió balear, estava interessat a jugar-lo. Ara, però, tal com explica a Línia les Corts Sergio Manzano, tècnic de les cortsenques, l’equip balear ha renunciat a la fase i, per tant, el Joventut les Corts ja té la seva plaça a Lliga Femenina 2.

Això pel que fa a l’àmbit esportiu, perquè el tema econòmic no està encara del tot clar. El Joventut necessita complir uns requisits concrets que passen per buscar un patrocinador. Ara per ara el club està a la recerca d’un i, segons Manzano, “hi ha diferents fronts oberts”. Un d’aquests interlocutors és el Districte, al qual demanen que subvencionin el lloguer de la pista del pavelló de l’Illa, almenys per al primer equip femení ascendit.

“El club vol pujar”, assegura Manzano, que explica que ell està treballant “com si haguessin ascendit”, tot i que, amb aquesta situació d’incertesa, “es fa difícil”, afirma. Aquestes dificultats tenen a veure amb els fitxatges per al pròxim curs, ja que “no és el mateix saber que jugaràs sí o sí a Lliga Femenina 2 que no saber-ho” a l’hora d’aconseguir incorporacions de jugadores, perquè l’horitzó de poder jugar a segona estatal “és interessant”.

De moment, el pròxim horitzó per al club és aconseguir un patrocinador abans de mitjans de juliol, quan acaba el termini que posa la federació estatal.

WhatsAppTwitterEmailFacebookTelegram