El Joventut les Corts femení engrandeix la seva llegenda. Foto: FCBQ

El femení absolut del Joventut les Corts ha completat una de les seves millors temporades. El cap de setmana de l’11 i 12 de juny les noies que entrena Sergio Manzano van convertir-se en campiones del primer torneig Flama del Canigó, que va enfrontar equips catalans del Principat i de la Catalunya Nord. El Joventut va fer els deures i, com a campió de Copa Catalunya que és, va derrotar el Bàsket Almeda a la final del torneig francès per 71 a 63.

D’aquesta manera, les cortsenques guanyen el seu tercer títol d’aquesta temporada, després d’haver-se endut aquest darrer campionat, la Copa Federació i la Copa Catalunya, que dóna accés a Lliga Femenina 2.

Un ascens, però, que encara segueix en l’aire perquè l’equip necessita assolir uns requisits econòmics per jugar a la segona categoria del bàsquet estatal. Des de fa setmanes l’entitat està “lluitant” i “treballant intensament”, tal com explica a Línia les Corts Josep Ramon Sala, president del club, per buscar un espònsor. Hi ha de marge fins a mitjans de juliol, però sembla que ara s’ha obert una escletxa per on passa un raig d’esperança, ja que avui es reuniran amb l’Institut Barcelona Esports (IBE) per intentar obtenir una subvenció. “Si ens l’asseguren, tirarem endavant a Lliga Femenina 2”, assegura Sala. “Aquestes noies s’ho mereixen”, afegeix Sala, que considera que tenen un “deute moral” amb elles.

A més, el club està sondejant unes altres opcions que podrien fer viable l’ascens de categoria.

WhatsAppTwitterEmailFacebookTelegram