La Copa Federació enfronta els millors equips catalans. Foto: FCBQ

Les noies del Joventut les Corts absolut s’enfrontaran al Barça CBS a les semifinals de la Copa Federació, que es disputaran a Sant Feliu els dies 2 i 3 de gener.

L’altra semifinal del quadre ha emparellat el Bàsket Almeda –principal rival cortsenc– i al Geieg. El Joventut jugarà a les set de la tarda del 2 de gener sabent el primer finalista de la competició, ja que Geieg i Almeda s’enfrontaran en el partit d’abans.

Pel que fa a la competició regular, les cortsenques afronten una nova jornada de lliga aquest diumenge a casa contra el TGN Bàsquet, després de l’aturada del pont de la Puríssima. En l’anterior jornada, disputada el diumenge 30 de novembre, el Joventut va derrotar el Grup Barna a domicili per un ajustat 59 a 64, un resultat que les permet seguir encapçalant la classificació del grup 2 de Copa Catalunya de bàsquet.

Per la seva banda l’Almeda, el principal rival enguany per a les cortsenques, tampoc va fallar i va derrotar el SESE per 52 punts a 58.

Diumenge les noies de Sergio Manzano rebran el TGN, l’últim classificat amb només dues victòries i nou derrotes. Tot i que a priori són favorites, les cortsenques no es poden confiar, ja que l’Almeda està amatent per aprofitar una ensopegada seva. Dissabte les de Cornellà juguen a casa contra el Grup Barna, un rival complicat que ocupa la quarta posició amb sis victòries i cinc derrotes.