L’equip ja treballa per preparar la segona meitat del curs. Foto: RCP

Diumenge 3 de febrer. Aquesta data està marcada en vermell al calendari del sènior masculí de l’RC Polo, ja que és el dia en el qual l’equip torna a la Divisió d’Honor, en el primer partit de la segona volta, a l’Eduardo Dualde contra el CD Terrassa.

La competició està aturada des de finals del mes d’octubre, i els de Carlos García Cuenca són al capdavant de la classificació amb tres punts més que l’Atlètic Terrassa. A banda de la lliga, el conjunt de Pedralbes també haurà d’afrontar la Copa del Rei.

REFORÇ PER AL FEMENÍ
Pel que fa a l’actualitat del sènior femení, ahir el club va anunciar que Sofía Maldonado torna al club. L’argentina, que ja va jugar a les ordres de Fabri Demarchi el curs passat, serà l’encarregada de cobrir la baixa de la internacional i capitana de l’equip, Xantal Giné, que es va trencar el lligament encreuat anterior del seu genoll dret.

TORNEIG DE REIS
I és que la jugadora rubinenca va patir aquesta greu lesió en el tradicional Torneig de Reis que l’entitat va celebrar, per 71è cop, entre els dies 3 i 6 d’aquest mes.

El dissabte 5 es van jugar els dos partits entre els sèniors del club i dues seleccions formades per alguns dels millors jugadors i jugadores d’Europa. El masculí va guanyar el seu enfrontament (8-4), mentre que el femení va perdre’l (2-8).