Un moment del campionat de l’any passat. Foto: RCP

Avui es posa en marxa la tercera edició del TRAM Barcelona Open, el torneig de tennis per a jugadors que vagin en cadira de roder. Les instal·lacions del Reial Club de Polo seran l’escenari dels partits de totes les categories d’aquesta competició, que s’allargarà fins al diumenge. El Johan Cruyff Institute o la Fundació Step by Step són algunes de les entitats que col·laboren en l’organització de la cita.

Aquest mateix matí començaran a jugar-se els enfrontaments de primera ronda masculins (tant individuals com dobles), mentre que els partits femenins (també en les dues disciplines) es posaran en marxa durant la jornada de demà.

Divendres començaran a jugar-se els encreuaments de quarts de final (i a les cinc de la tarda es farà una visita al Camp Nou, mentre que dissabte serà el torn per a les dues semifinals individuals i es decidiran els primers campions de la competició: els de dobles. A les vuit del vespre se celebrarà el tradicional sopar de germanor, obert a tots els participants.

Les finals individuals seran els dos plats forts (i únics) del matí de diumenge. La categoria femenina coneixerà la seva nova campiona en un partit que es posarà en marxa a les nou del matí, mentre que la final masculina no està previst que es posi en marxa abans de les 11. Després es farà l’entrega de premis, que posarà punt final a la tercera edició del campionat.