Albert Costa és actualment director esportiu del RCT Barcelona. Foto: Arxiu

L’extennista i director del Trofeu Conde de Godó, Albert Costa, serà el padrí de les Corts al Correbarri, la cursa que enfronta els 10 districtes de Barcelona.

La prova, que se celebrarà el diumenge 4 d’octubre, va ser presentada dilluns a l’Antiga Fàbrica Damm amb la presència de tots els padrins. També es van donar a conèixer els colors de les 10 samarretes dels competidors, que mostren símbols característics dels districtes que representen.

El recorregut de la cursa d’enguany mantindrà el de la passada, amb la sortida i l’arribada a la plaça del Mar. Aquest circuit es caracteritza per ser molt ràpid, ideal per buscar marques personals.

El gran rival a batre serà Sant Martí, el districte que ha guanyat les tres edicions del Correbarri que s’han celebrat fins ara. Per aconseguir-ho, el districte guanyador ha de classificar el nombre més gran possible de corredors entre els 35 primers homes i 15 primeres dones.