Si les lesions no ho eviten, Nadal tornarà a jugar el Godó. Foto: TGG

La 68a edició del Trofeu Comte de Godó comptarà amb 11 dels 20 millors tenistes del circuit masculí. La competició, que se celebrarà entre els dies 17 i 25 del mes que ve, tornarà després que l’any passat l’organització decidís suspendre-la pel coronavirus.

Rafa Nadal (el jugador que més cops ha guanyat a la terra batuda de Pedralbes), Stefanos Tsitsipas, Diego Schwartzman, Denis Shapovalov, Roberto Bautista i David Goffin, entre altres, són els caps de cartell de la gran cita tenística de l’any, per a la qual s’ha convidat també al jove murcià Carlos Alcaraz, format a les categories inferiors del Reial Club de Tenis Barcelona (RCTB). El bicampió japonès Kei Nishikori (dels anys 2014 i 2015) també forma part dels jugadors d’aquesta 68a edició del Godó.

El dia de la presentació, el director esportiu del torneig, David Ferrer (que va penjar la raqueta fa gairebé dos anys), va assegurar que no es poden descartar “més sorpreses” en forma de wild card, invitacions a altres jugadors de màxim nivell.

LES ENTRADES, EL  14 D’ABRIL
El torneig, si no hi ha una contraordre per part de les autoritats sanitàries, es jugarà amb públic, tot i que els organitzadors han explicat que estan treballant per establir “un nou i reduït mapa de seients” per a l’edició d’enguany.

D’aquesta manera, el dia 14 d’abril, l’RTCB començarà el procés de venda de tiquets a través del portal web del torneig. De fet, des del club recomanen no comprar entrades en cap altra pàgina, per evitar falsificacions i duplicitat de tiquets.