Bandera LGTBI

Foto: Àlex Losada / Ajuntament de Barcelona

L’Ajuntament de Barcelona ha posat en marxa un nou butlletí informatiu de temàtica LGTBI+ amb l’objectiu d’amplificar la difusió de les activitats i serveis disponibles arreu de la ciutat, arribant a més persones i de perfils diferents, i refermar la promoció dels drets a la diversitat sexual i de gènere de la ciutadania.

Aquest nou butlletí LGTBI+ té una periodicitat mensual i s’adreça a la ciutadania en general, especialment a les persones del col·lectiu LGTBI+ que viuen o treballen a la ciutat de Barcelona.

La nova eina de difusió inclourà tota la informació de les activitats i serveis d’interès per al col·lectiu LGTBI+ de Barcelona, així com actes d’agenda de la ciutat, donant visibilitat a les actuacions del Pla per a la diversitat sexual i de gènere impulsades des de la Direcció de Feminismes i LGTBI.

Així mateix, també es farà ressò de les activitats organitzades pel Centre LGTBI, com a servei municipal de referència en matèria de diversitat sexual i de gènere, i de les informacions sobre les sessions i el contingut destacable del Consell Municipal LGTBI de Barcelona. A més, inclourà accions impulsades per altres administracions públiques, institucions i entitats emblemàtiques de la ciutat.

Per subscriure’s al nou butlletí LGTBI+ de l’Ajuntament de Barcelona només cal omplir el formulari que es pot trobar a la pàgina web comunica.barcelona.cat/form/lgtbi.

Contingut elaborat amb la col·laboració de:

Logo Ajuntament Barcelona

WhatsAppTwitterEmailFacebookTelegram