Suro

Portada de ‘Suro’. Foto: Ajuntament

El cicle Pantalla Barcelona de la Xarxa de Centres Cívics de la ciutat, impulsat per l’Institut de Cultura de Barcelona i amb la col·laboració de l’Acadèmia del Cinema Català, il·lumina entre el 25 de juny i el 25 de juliol dotze pantalles a l’aire lliure dels centres cívics amb un total de quaranta-cinc projeccions.

Produccions recents

Enguany es poden veure, entre d’altres, 20.000 especies de abejas, d’Estibaliz Urresola; Las buenas compañías, dirigida per Sílvia Munt; Loli Tormenta, última pel·lícula d’Agustí Villaronga; Suro, de Mikel Gurrea; Tadeo Jones 3, d’Enrique Gato; Te estoy amando locamente, sota la direcció d’Alejandro Marín; Upon entry, a quatre mans entre Alejandro Rojas i Juan Sebastián Vásquez; i Vasil, dirigida per Avelina Prat. Les projeccions es faran en espais com, per exemple, la plaça de l’Ateneu Fort Pienc (l’Eixample), a davant de Can Basté (Nou Barris), a la placeta de Can Clariana Cultural (Sant Andreu), a la plaça Meguidó de la Casa Groga (Horta-Guinardó), als jardins del Clot d’en Salvi, a darrere del Josep Maria Trias i Peitx (Les Corts), als jardins d’Elx, a tocar del Centre Cívic La Sagrera-La Barraca (Sant Andreu) i a l’interior d’illa de La Sedeta (Gràcia). Com a novetat, el passatge de Fructuós Gelabert, al costat de les Cotxeres de Sants (Sants-Montjuïc), s’incorpora aquest any a la iniciativa.

Música abans del film

Com en anteriors edicions, les sessions de cinema es complementen amb una selecció musical prèvia del productor i Dj Dani Kongo, que funciona com una banda sonora alternativa de cada film. L’entrada és gratuïta i no cal reservar localitats, tot i que hi ha aforament limitat.

WhatsAppTwitterEmailFacebookTelegram