Bibandinou

Foto: X (@NavasCC)

Fa més d’una dècada que, quan arriba l’estiu, el Centre Cívic Navas converteix la plaça de Ferran Reyes en l’epicentre musical del barri. Enguany, els concerts de juliol fan viatjar el públic fins a Jamaica per viure quatre tardes de ritmes pausats i dolços.

El primer espectacle té lloc el 4 de juliol a les 19 h i va a càrrec de la Jazz Big Band amb l’espectacle Bibandinou. La banda ofereix un repertori que inclou clàssics del jazz, temes moderns i arranjaments frescos. Al cap d’uns dies, l’11 de juliol, podrem gaudir de Corcs Drum & Organ, un duet format per Oriol Casas i Joan Sobrevals, que interpreten amb una bateria i un orgue dels anys 70. Per altra banda, els amants del reggae tenen una cita el dia 18 amb Maxx David, cantant i promotor musical camerunès d’origen francès resident a Barcelona. L’artista compon i escriu en anglès, francès, castellà, català i crioll jamaicà.

Finalment, el dia 25 s’ofereix una sessió de sound system a ritme de reggae, rocksteady, dub i molt més a mans de Rebelmadiaq, que proposa un sound system artesanal que recupera l’esperit comunitari de la música d’arrel i caribenya tot compartint freqüències des dels seus altaveus de fusta autoconstruïts. Amb l’últim concert del cicle, la frontera entre escenari i públic es difumina repartint bones energies per a tot l’estiu.

WhatsAppTwitterEmailFacebookTelegram