Una exhibició de dansa a la mostra de l’any passat. Foto: Sants-Les Corts

L’Eix Sants-Les Corts ultima els detalls per celebrar la seva Mostra de Comerç al carrer Vallespir, que tindrà lloc el pròxim dissabte 7 de maig de 10 del matí a 12 de la nit. Una jornada que comptarà amb la participació de més de 160 botigues –un centenar de les quals són associades– i dos escenaris on es faran exhibicions de dansa i música per amenitzar la diada comercial i festiva.

Una de les novetats que hi haurà enguany és el “gran” espai solidari que l’eix instal·larà entre els carrers Evarist Arnús i Caballero, dedicat a recaptar recursos per a la Fundació i Centre de Serveis Canpedró, un lloc que ofereix un menjador social, un servei de bugaderia i banys adaptats per als més desafavorits.

Els assistents a la jornada podran participar en un sorteig de premis, entre els quals hi ha bicicletes, televisors, viatges de cap de setmana o cistells amb productes artesans.

A banda de l’aspecte més purament comercial, la mostra oferirà tallers per a tots els públics i actuacions diverses als dos escenaris que s’hi instal·laran.

Al de Vallespir amb Elena Girol –al districte de Sants– hi actuarà l’Escola de Música i Dansa Farré, l’Estudi de Dansa Carmen Caparrós, Davixo Torres, Line Dance Country i Yunaisi Farray.

A l’escenari de la cantonada amb Novell –ubicat al districte de les Corts–, hi haurà teatre infantil amb La boca de Juan, una ballada de swing a càrrec de Swinga’t amb nosaltres!, contes en anglès per Kids&Us i un tribut als Beatles.