La pista estarà oberta fins al 8 de gener. Foto: Pedralbes Centre

Tal com passa des de fa 17 anys, el Pedralbes Centre torna a acollir la pista de gel, la pionera del Nadal barceloní. Aquesta estructura de 400 metres quadrats va obrir les portes el passat 26 de novembre i, com cada any, plantejarà un repte solidari per recaptar fons per a una causa benèfica.

Es tracta de la Patinada Solidària, un esdeveniment que enguany se celebrarà el dia 23. Enguany, els diners recollits es destinaran a les ONG Educo i Nepal Chhimekki. En edicions anteriors, la recaptació de la Patinada Solidària va anar a parar a Unicef, la Fundació Pare Manel, la Fundació ADA a l’Índia, la Fundació Pare Tarrés, la Fundació Soñar Despierto, Sonrisas de Bombai o Save the Children.

La pista estarà oberta fins al 8 de gener. El preu d’una entrada és de 8 euros. També hi ha programades sessions low cost, amb entrades a quatre euros en determinades hores o a través de promocions a establiments del Pedralbes Centre.

Aquest any la pista vol tornar a marcar un nou rècord de participants. De fet, en les darreres edicions s’ha superat la xifra de 9.000 visitants.

Tanmateix, el repte que es marca el Pedralbes Centre de cara al Nadal de l’any vinent és agermanar la pista cortsenca amb la seva font d’inspiració: la mítica pista del Rockefeller Center de Nova York.

WhatsAppTwitterEmailFacebookTelegram